η δική μου ΕΝΕΡΓΕΙΑ












Η ενέργεια στο παράθυρό μου, λέει ο κύριος Justin. Χωρίς σταθμούς και δίκτυα, χωρίς ρύπους, χωρίς λεηλασία του πλανήτη : χάρη στην νανοτεχνολογία, που επιτρέπει να ελέγξουμε το ηλεκτρόνιο, δηλαδή την ουσία της ενέργειας. 
Με την ανασύνθεση ατόμων άνθρακα, που μετατρέπονται σε διαφανή μεμβράνη, 1000 φορές πιό συμπαγή απο τον χαλκό. Αυτές οι διαφάνειες προσαρμόζονται στο παράθυρό μας και σε κάθε επιφάνεια, και προσφέρουν ΕΝΕΡΓΕΙΑ .
Αυτό ανακάλυψαν όταν συνεργάστηκαν  για 6,5 χρόνια 180 πρωτοπόροι ερευνητές απ'όλο τον κόσμο. Και πώς θα φωτίσουμε το σκοτάδι της νύχτας, όπως και πώς , στο μέλλον, θα αφαλατώνουμε το νερό της θάλασσας, για να μην πεθαίνουν τα παιδιά του πλανήτη απο αφυδάτωση, αφου  ο κύριος Justin έχει πάντα μαζί του τη φωτογραφία ενός νεκρού παιδιού στην έρημο.
Η Shell, η BP, η Gazprom  δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες. Έχουν όμως ισχύ.
Και οι 180 ανθρωπιστές ερευνητές και άλλοι τόσοι "παράξενοι" επιστήμονες, ασφυκτικά κλεισμένοι στο εργαστήριό τους, συνεχίζουν να μας μιλούν για μια άλλη, εφικτή και βιώσιμη ανθρωπότητα, που προς το παρόν απαγορεύεται να αναδυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου